söndag 6 december 2009

Semester!!!







Igår hade jag och Ta semester 2 timmar på eftermiddagen för då va mormor barnvakt o vi kunde åka o handla lite mat...Vi har inte varit ut tillsammans sen Arvid föddes så d va nåt nytt...Men man sakna han rätt mycke under den korta tiden så d va skönt o komma hem igen :-)

Annars e väl d största som hänt d senaste dagarna att jag va ut o sprang igår morse ...Inte så långt kanske men ca 2.5km ...Men med tanke på att d nog va första gången sen lumpen "1997" så va d alldeles för långt ändå :-) Gick förvånansvärt bra me flåset men ja hade hyffsad träningsvärk i bena i morse...Så idag blev d inget...Kanske i morrn istället :-)

Som jag sagt tidigare så är det kul att få kommentarer så man se vilka som läser så fortsätt gärna me d...Nu ha man ju tillome läsare från Norge så nu börja man bli stor bloggare :-)

Såg att Tord hade skrivit "en gissning så va d nog Cilla :-)" så ja måste ju fråga hur d gick me grävarn???

Och naturligtvis Nami nami nami på dej Vickan :-)

Hitta förresten åt bilderna som Sven-E hade lagt in på min dator "han hade ingen aning om vart dom hamnat"så nu kan ja lägga upp den första bilden som blev tagen på underverket :-)

3 kommentarer:

  1. Ang. "teddygirl"-trycket på bodyn... Med tanke på att man inte alltid läser vad det står på kläderna(fast jag såg faktiskt att det stod så innan du fick den men tänkte att den kan funka som pyjamas...) Det är iaf bättre än den text som stod på några kläder som mormor köpte till Jonas när han var liten... Det stod "little devil" på dem... ;o)

    SvaraRadera
  2. Här i Åte längtar man till värmen där borta, nu regnar det för 74 dagen i rad(inte helt sant men det känns så)fast att det snart är mitten på dec. Hoppas allt är bra med Er och spring inte för mycket, motion kan vara farligt i för stora doser.

    //Anders och Monica

    SvaraRadera
  3. T-shirten passa ju perfekt :D
    Så du har lyckats me nappen, bra jobbat, nu e d bara resten kvar. Tex å få hit dom i sommar :)
    Ja trodde du skämta när du skrev där på morgonen, lr natten för mig, att du varit å sprungit. Va ha hänt???

    SvaraRadera