tisdag 3 november 2009

Tillbaka igen!!!!
















Nu ha man varit en sväng till Surin o shoppat loss på tvättmaskin o varmvattenberedare o en fläkt till köket blev det också.För ca 3300 spänn så d va ju inte så tokigt ändå :-)D blev en koloss till tvättmaskin...En 11 kg me separat centrifug...Men ja såg ingen annan typ o d va en sån frun ville ha så d va bara att betala o se glad ut :-)

Men det e kanske inte tvättmaskinen ni vill läsa om antar jag :-) Vi va ju till läkaren också o där fick vi vänta för han blev upptagen på sjukhuset.Men efter ett tag blev det vår tur...

Rummet va så litet så storgarderoben hos morsan känns rymlig, o där kolla han lite hjärtslag o blodtryck o sånt o allt verka bra o sen gick vi till ett annat rum där själva ultraljudsmanicken stod ...
Den verka ju inte va av modernaste slag direkt o när han körde igång förstod jag att d inte va nån mening att ens försöka filma :-)
Men lite sudd såg man ju o ja gissa tillome rätt på en hand :-) o han sa att det med 100% säkerhet e en pojke men d hade jag svårt att se :-)Men det va en häftig känsla att verkligen se att d e nåt där inne:-)Men som sagt d kunde nästan ha vari vad som helst...Man få lita på läkaren :-)Han tyckte i.a.f att han va stor,minst 3 kg vilket inte jag blev särskilt imponerad av men d kanske e bäst för Ta att d inte e nån helsvensk bebis där inne :-)Hur som helst så e han alldeles för stor för en naturlig förlossning så det blir kejsarsnitt och det är planerat till den 12:e så nu börjar det verkligen närma sej:-)

Just nu känns det fruktansvärt skönt att man gjort bort resan till Bangkok o att jag ringde ambassaden igår o fick veta att allt är klart i och med att vi är gifta så han får dubbelt medborgarskap automatiskt.Så nu kan vi bara ägna oss åt varandra en vecka och tvätta kläder och duscha varmt o allt sånt tills det är dags.
Dessutom kommer Sven-Erik och Ya tillbaka från sin resa i morrn så d ska bli kul o träffa dom igen också.För er som inte vet vilka d e så e Ya Ta´s kusin som också jobbade på Rocksand i fjol o där träffade hon en svensk man som heter Sven-Erik(så nu tro byborna att alla män i Sverige heter Sven) o han kom till Thailand en månad sen nu och dom har rest runt i Laos o Vietnam o nu i morrn ska dom viss komma hit...Jag måste säga att jag e imponerad av dem för hon kan nästan ingen engelska alls...Hon kan prata lite men kan varken läsa eller skriva o den enda kontakt dom haft är via sms o lite tfn ...Vilket gör det smått otroligt:-) men hon har använt lexikon och översatt alla sms hon fått och som hon skickat via det...Så man ska nog inte klaga över hur man haft det själv:-)

Efter läkarbesöket va vi o käka på en frän restaurang som låg på vattnet o där fick meningen att mata fiskarna en helt ny betydelse :-) ska som vanligt försöka lägga in bilder men det går så otroligt segt tyck ja...Ha d bra o alla som läser får gärna skriva en kommentar så man vet vilka ni e :-)





6 kommentarer:

  1. Gratulerar så mycket på er!!!...:)..*hoppar jämfota (nästan..skulle ha gjort det om jag inte var så gammal och hade så dålig rygg,axlar,fötter, knän osv)*..Är dock inte förvånad att det är en gigantisk bebis, med tanke på att det är din *haha*...Hoppas nu att allt går bra, följer dagboken med spänning...och känner mig inte det minsta lilla avundsjuk på värmen å solen *räcker ut tungan*...Sköt om er nu så hörs vi sen!.

    SvaraRadera
  2. Som du vet så gick ju bilbesiktningen väldigt bra idag den med... OCH att jag läser vet ju du också... MEN nu har jag rapporterat det med... =0)

    SvaraRadera
  3. Ja läser oxå :) Ser fram emot å käka på den där restaurangen när mamma å ja kommer å hälsar på. Kul å se bilderna på bäben!
    Ta tänkte väl att d blir mycke tvätt nu när du e där så de behövs en stoor tvättmaskin :)

    SvaraRadera
  4. Sovmorgon idag...? NU ska jag iaf sova... Ha en bra dag! God natt! =0)

    Kram, kram

    SvaraRadera
  5. Hej på er!
    En kompis till Syrran din som oxå följer er spännande resa.Man vill ju bara packa väskan och lämna kalla och blåsiga övik.
    Lycka till! //Annelie

    SvaraRadera
  6. Men Sven! Skiit va kul!! Du ska bli pappa!! JIPPIEEE!! Grattis grattis och GRATTIS :)

    SvaraRadera